{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 8 november 2013

Vrijdag, bijna weekend

Vrijdag, bijna weekend


Mijn col, ik liet er gisteren al wat van zien, is klaar! 


Ik heb gehaakt tot de bol op was en de col is 21 toeren (en een heel klein beetje) breed geworden. Hoe ik het haakte kun je lezen in de blog van gisteren. Ik kan de col dubbel dragen en dat doe ik dan ook: lekker warm! Van een andere kleur Fenna heb ik ook nog één bol, waarmee ik nog geen echt plan heb. Ik koester 'm, want ik zag op marktplaats dat er bizar hoge bedragen gevraagd én geboden worden voor dit garen. 
Ik was ook wel een keer of drie voor niks in de winkel geweest, voor ik het eindelijk kon kopen en heb in totaal zes bollen meegenomen. Ik heb er ook nog vier grijs/zwarte. Daar heb ik wel een plan mee! Maar ik moet nog steeds beginnen.

Wat ik ook nog heb is dit:



5 bollen garen met een glimmertje erin. Ik vond ze in de winkel Flying Tiger. Nog nooit van gehoord, ik was in Utrecht. Inmiddels zag ik op andere blogs dat deze winkel bij meer mensen bekend is. Wat een leuke en originele spullen! En ook nog zeer vriendelijke prijzen! Deze bollen waren maar 1 euro per stuk! Het wordt vast ook een sjaal, col of omslagdoek.

Dan nog even over de minigelukspoppetjes: op dit moment liggen er niet alleen wat van deze poppetjes te koop in de winkel van Katrein Kunst, je kunt nu ook een pakketje kopen, waar het patroon bij zit! 

Je kunt natuurlijk nog steeds het patroontje bij mij bestellen, kijk daarvoor hier.


Ik wens iedereen vast een heel fijn weekend!


Liefs van De Breimeisjes!


6 opmerkingen:

  1. wauw, wat mooi geworden!!
    en die bollen..... ik heb hier een zeer jaloerse poppendame zitten ( Saar ), die gek op deze kleur is en er al een wintervest in zag.. helaas zit die winkel niet bij ons in de buurt...
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mij is die winkel ook niet in de buurt... Maar 't is beslist een aanrader, erg leuke winkel!

      Verwijderen
  2. Jij hebt even goed door gehaakt. Kan je al van je mooie sjaal genieten. Die fenna wol is wel een goede investering. Als ze die al zo duur verkopen !!!
    Grtjs en fijn weekend.
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je col is al af???? haak jij als een sneltrein??? Maar hij is prachtig en net op tijd af met dit weer. Succes met je andere fennawol. En die wol met glittertjes is zooo moooiii, daar moet je iets speciaals mee maken vind ik. Fijn dat je pakketjes te koop zijn en zelfs MET patroon, super! een hele eer.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit patroon is makkelijk én snel te maken, Rita. En één bol is ook best snel op. Echt een aanrader om eens te maken!

      Verwijderen
  4. Je col is prachtig en die wol van Tiger ook met die pailette erdoor,heel apart!

    BeantwoordenVerwijderen